Wij presenteren u met trots ons programma voor het dertiende theaterseizoen. Zoals u van ons gewend bent, is het een programma waarin voor iedereen wel een leuke voorstelling te vinden is. Dit seizoen bieden wij u zeventien voorstellingen.

Er zijn cabaretvoorstellingen van Christel de Laat, Katinka Polderman, Nathalie Baartman, William Boeva en Jörgen Raymann.

Aan het begin van de Kinderboekenweek brengen wij een kindervoorstelling over De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen op de planken. Natuurlijk is het Echt Antwaarps Teater weer aanwezig met een blijspel. Ook Theaterproductiehuis Zeelandia komt met twee bijzondere toneelstukken.

In een indrukwekkende multimedia voorstelling gaan Flairck-gitarist Hans Visser en accordeongigante Irena Filippova samen met Bruni Heinke op zoek naar de verhalen achter de beroemde schilderijen van Rubens, Rembrandt en Van Gogh.

Er is muziek van Joris Linssen & Caramba, The High Kings, Maaike Widdershoven, Tony Neef en Ruud Bos, de Def Americans, Vezpa, Jan Rot en The Fats Domino Tribute Band.

Op zaterdag 10 juni lichten wij ons nieuwe theaterprogramma graag aan u toe tijdens een unieke voorstelling. Drie cabaretiers zullen voor u optreden: Christel de Laat, Nathalie Baartman en William Boeva. De toegang is gratis en inclusief een drankje!

Volop keuze dus voor jong en oud om dichtbij huis in de intieme sfeer van een kleine zaal te genieten van een mooie voorstelling. Onze toegangsprijzen zijn zeer publieksvriendelijk en een pauzedrankje is bij de meeste voorstellingen in de prijs inbegrepen.

Alle medewerkers en vrijwilligers van de Stichting Podium Kloosterhof wensen u een plezierig ‘Uit-seizoen’ toe. Wij hopen velen van u weer te ontmoeten tijdens een of meer voorstellingen.

april

22 april 2018
14:30

Na zijn succesvolle vorige programma Jong & Veelbelovend; mijn jaren 70 brengt Jan Rot ons…

Kaarten
vanaf € 15,00

mei

12 mei 2018
20:15

Theaterseizoen 2015-2016 sloten we af met een Fats Domino Tribute. Op veler verzoek komt de…

Kaarten
vanaf € 20,00

juni

16 juni 2018
20:15

Op deze avond zullen wij het nieuwe programma van ons theater presenteren met een powerpoint…

Kaarten
€ 0,00