E-tickets
Sinds het theaterseizoen 2016-2017 maken we gebruik van e-tickets. U kunt uw kaarten voor de voorstellingen daarmee niet alleen via de website bestellen, maar ook online afrekenen. Na afrekenen ontvangt u uw kaarten via de e-mail. U kunt deze printen en meenemen naar de zaal of ter plaatse uw e-ticket op uw telefoon of tablet laten zien. Nieuw dit jaar is dat u geen extra kosten betaalt, als u via de website kaarten bestelt.
Tot 30 minuten voor aanvang van een voorstelling kunt u toegangskaarten kopen via de link die naast de speeldata staan. Kijk snel bij de agenda voor de voorstelling van uw keuze. Koopt u voor de eerste keer online? Dan wordt u gevraagd om een account aan te maken of in te loggen met uw Facebook-profiel. Alle keren daarna kunt u met deze gegevens direct inloggen.

Bent u uw toegezonden ticket kwijt? Als u inlogt in ons ticketsysteem, vindt u daar uw recente aankopen en kunt u uw tickets weer opnieuw downloaden.

Bestelformulier
In het programmaboekje vindt u meer informatie over het bestellen en betalen. Na ontvangst van uw betaling voor de voorstelling van uw voorkeur sturen wij u de bestelde kaarten toe. Bij deze wijze van bestelling brengen wij u € 2,50 administratiekosten in rekening.

Toegangsprijs inclusief pauzedrankje
De toegangsprijs is bij alle voorstellingen, met uitzondering van die van Theaterproductiehuis Zeelandia en de kindervoorstelling, inclusief een pauzedrankje. Bij het scannen van uw toegangskaart ontvangt u een consumptiebon die u in de pauze kunt gebruiken. Als er voorstellingen zonder pauze zijn, kunt u na afloop van de voorstelling een drankje krijgen. De consumptiebonnen zijn niet geldig voor een drankje vóór aanvang van de voorstelling.

65+-en CJP-reductie
Als u 65+ bent of een CJP-pas heeft, krijgt u korting op verschillende voorstellingen.

Groepskorting
Voor bedrijven, instellingen, verenigingen, verjaardagspartijtjes enzovoort is korting mogelijk. Een groep dient uit minimaal 10 personen te bestaan. Inlichtingen hierover krijgt u bij het secretariaat op telefoon: 0164-620221.