Uw veiligheid en die van onze vrijwilligers vinden wij heel belangrijk. Daarom volgen wij de laatste richtlijnen van de overheid.
 
Bij binnenkomst vragen wij u om een coronatoegangsbewijs te tonen. Dat kan een vaccinatiebewijs zijn, een negatieve testuitslag of een bewijs dat u hersteld bent van corona.
 
Een vrijwilliger van Podium Kloosterhof scant de QR-code van uw coronatoegangsbewijs. Deze QR-code toont u op uw smartphone in de corona-check-app.
 
Hebt u geen mobiele telefoon en dus geen corona-check-app? Op de website coronacheck.nl is het mogelijk om via de computer uw QR-code te printen. U moet dan wel beschikken over een DigiD.
 
He gele boekje van de GGD geldt niet als officieel bewijs van vaccinatie. Als u dit toont, mogen wij u geen toegang verlenen tot de theaterzaal.
 
Brengt u ook uw legitimatiebewijs mee. Onze vrijwilliger vergelijkt de gegevens van uw legitimatiebewijs met de gegevens in het coronatoegangsbewijs.
 
Eenmaal binnen beleeft u een gezellig avondje theater zoals u dat van ons gewend bent. Wij hopen u snel te mogen begroeten!