Voorlopige voorstellingen in 2021

Tot en met 19 januari 2021 moeten de deuren van onze theaterzaal gesloten blijven om het coronavirus terug te dringen. Op 12 januari 2021 zal er een besluit worden genomen over de periode na 19 januari.

Dit jaar heeft veel aanpassingsvermogen gevraagd van ons allemaal. Wij willen niets liever dan weer vooruit. Wij verlangen ernaar om u in een veilige setting mooie voorstellingen aan te bieden en samen te genieten van een heerlijke avond theater.

In een aantal theaters mogen begin 2021 bij wijze van proef meer mensen komen. De precieze voorwaarden zijn nog niet bekend. Vanzelfsprekend willen wij graag klaar zijn op het moment dat het kabinet groen licht geeft. Daarom hebben wij onder voorbehoud de volgende voorstellingen geboekt.

Vrijdag 5 feb:Yvonne Keuls, Jeannette Scheffer en Rik Frennis met ‘Twee zusters in de kunst en een hartstochtelijke heer’
Zaterdag 27 feb:The Fortunate Sons met ‘CCR 50 jaar na Woodstock’
Zaterdag 13 mrt:Rob en Emiel met ‘Van Houdini tot Copperfield’
Zaterdag 20 mrt:Blue Grass Boogiemen en Cor Sanne met ‘Grand Old Country’
Donderdag 1 apr:Joris Linssen en Caramba met ‘Raak!’
Zaterdag 10 apr:Paul Haenen met ‘Haenen brengt vreugde’
Zaterdag 17 apr:Ruud Hermans en band met ‘Back in Town’
Zaterdag 1 mei:Flairck met ‘Back Alive!’
Zaterdag 15 mei:Eric-Jan Overbeek en The Fats Domino Tribute Band met een ‘Fats Domino Tribute’

Of deze voorstellingen doorgaan, hangt af van de dan geldende coronamaatregelen en de bereidheid van de artiesten om twee keer op een avond op te treden, als het aantal bezoekers maximum 80 mag bedragen. Vanwege de vele onzekerheden kunnen wij de kaartverkoop helaas nog niet opstarten. Wel kunt u de voorstelling(en) van uw keuze alvast met potlood in uw agenda noteren.


 

 

mei

15 mei 2021
20:15

Op veler verzoek komen Eric-Jan Overbeek & The Fats Domino Tribute Band terug naar Hoogerheide.…

Kaarten
€ 21,00