Wij presenteren u met trots het programma voor het veertiende theaterseizoen van Podium Kloosterhof.

Voor de muziekliefhebbers is er een gevarieerde keuze uit verschillende muziekstijlen: Savannah (country en rock-’n-roll), The Everly Brothers (een ‘sentimental journey’ naar de jaren 50 en 60), The High Kings (de jonge versie van The Dubliners), The Fureys (Ierse muziek), Opera Familia (muziek in de stijl van André Rieu), Kalinka met zangeres Emilia Kirova (zigeunermuziek), The Bootleg Beach Boys (een zonovergoten selectie van surf-favorieten), Ernest Beuving (met een Leonard Cohen Tribute), een Dire Straits Tribute en de onovertroffen Stef Bos.

Wat is er nu ontspannender dan een avondje lachen bij een blijspel van het Echt Antwaarps Teater? In het nieuwe theaterseizoen verwelkomen wij ook Maartje en Kine (muzikale komedie), Steven Brunswijk (de Braboneger), Christel de Laat (de Bourgondische comédienne uit Schijndel), Rob en Emiel (cabaret en pure magie) en Enge Buren (muziek, humor en cabaret). En wat dacht u van een Masterclass Geluk van Guido Weijers?

Voor de kinderen presenteert de populaire schrijver Jacques Vriens twee sprookjes en is er een leuke sinterklaasvoorstelling.

Op zaterdag 16 juni lichten wij ons nieuwe theaterprogramma toe tijdens een unieke voorstelling. De volgende artiesten geven dan een voorproefje van hun nieuwe show: Ernest Beuving, Christel de Laat en Maartje en Kine. De toegang is gratis en inclusief een pauzedrankje.

Volop keuze dus om dichtbij huis in de intieme sfeer van een kleine zaal te genieten van een mooie voorstelling. Onze toegangsprijzen zijn publieksvriendelijk en een pauzedrankje is bij de meeste voorstellingen in de prijs inbegrepen.

De vrijwilligers van de Stichting Podium Kloosterhof wensen u een plezierig ‘Uit-seizoen’ toe. Wij hopen u weer te ontmoeten tijdens een of meer voorstellingen.

mei

11 mei 2019
20:15

Ze bestaan bijna 25 jaar, toch kent nog niet iedereen ze. En wat ze precies…

Kaarten
vanaf € 17,00
23 mei 2019
20:15

Guido Weijers presenteert een masterclass over de wetenschappelijke kant van geluk. Iedereen die wat filosofische…

Uitverkocht

juni

5 juni 2019
20:15

We zijn er trots op dat Stef Bos bij ons komt spelen! In Ruimte speelt…

Uitverkocht
15 juni 2019
20:15

Op zaterdagavond 15 juni begint de voorpret voor het nieuwe theaterseizoen! Op die avond krijgt…

Kaarten
€ 0,00