E-tickets
Tot 30 minuten voor aanvang van een voorstelling kunt u via onze website toegangskaarten kopen. Kijk in de agenda voor de voorstelling van uw keuze en klik op ‘Kaarten’. Koopt u voor de eerste keer online? Dan wordt u gevraagd om een account aan te maken. Alle keren daarna kunt u direct inloggen. U betaalt via internetbankieren en daarna ontvangt u uw e-tickets via de mail. U kunt deze printen en meenemen naar het theater of ter plaatse uw e-ticket op uw telefoon laten zien.

Bestelformulier
Kaarten bestellen kan ook door het bestelformulier in ons programmaboekje in te vullen. Na ontvangst van uw bestelling en betaling sturen wij u de kaarten toe. Voor deze manier van bestellen brengen wij u € 3,00 administratiekosten in rekening.

MFC Kloosterhof
Voor alle voorstellingen zijn kaarten te koop aan de bar in de foyer van MFC Kloosterhof.
Bij een niet-uitverkochte voorstelling kunt u een half uur voor aanvang van de show kaarten kopen aan de theaterkassa in de hal van MFC Kloosterhof.

Toegangsprijs inclusief pauzedrankje
De toegangsprijs is bij bijna alle voorstellingen inclusief een pauzedrankje. Bij de kindervoorstellingen is geen drankje inbegrepen. Bij binnenkomst in de theaterzaal ontvangt u een consumptiebon. Als er geen pauze is, kunt u uw consumptiebon na afloop van de voorstelling gebruiken.