E-tickets
Sinds het theaterseizoen 2016-2017 maken we gebruik van e-tickets. U kunt uw kaarten voor de voorstellingen daarmee niet alleen via de website bestellen, maar ook online afrekenen. Na afrekenen ontvangt u uw kaarten via de e-mail. U kunt deze printen en meenemen naar de zaal of ter plaatse uw e-ticket op uw telefoon of tablet laten zien. Nieuw dit jaar is dat u geen extra kosten betaalt, als u via de website kaarten bestelt.
Tot 30 minuten voor aanvang van een voorstelling kunt u toegangskaarten kopen via de link die naast de speeldata staan. Kijk snel bij de agenda voor de voorstelling van uw keuze. Koopt u voor de eerste keer online? Dan wordt u gevraagd om een account aan te maken of in te loggen met uw Facebook-profiel. Alle keren daarna kunt u met deze gegevens direct inloggen.

Bent u uw toegezonden ticket kwijt? Als u inlogt in ons ticketsysteem, vindt u daar uw recente aankopen en kunt u uw tickets weer opnieuw downloaden.

Bestelformulier
In het programmaboekje vindt u meer informatie over het bestellen en betalen. Na ontvangst van uw betaling voor de voorstelling van uw voorkeur sturen wij u de bestelde kaarten toe. Bij deze wijze van bestelling brengen wij u € 2,50 administratiekosten in rekening.

Toegangsprijs inclusief pauzedrankje
De toegangsprijs is bij alle voorstellingen, met uitzondering van die van de kindervoorstellingen, inclusief een pauzedrankje. Bij het scannen van uw toegangskaart ontvangt u een consumptiebon die u in de pauze kunt gebruiken. Als er voorstellingen zonder pauze zijn, kunt u na afloop van de voorstelling een drankje krijgen. De consumptiebonnen zijn niet geldig voor een drankje vóór aanvang van de voorstelling.

65+-en CJP-reductie
Als u 65+ bent of een CJP-pas heeft, krijgt u korting op verschillende voorstellingen.

Groepskorting
Voor bedrijven, instellingen, verenigingen, verjaardagspartijtjes enzovoort is korting mogelijk. Een groep dient uit minimaal 15 personen te bestaan. Inlichtingen hierover krijgt u bij het secretariaat op telefoon: 0164-620221.