De organisatie en praktische begeleiding van de activiteiten gebeurt door de Stichting Podium Kloosterhof. De stichting bestaat sinds 2004 en probeert door middel van het programmeren van voorstellingen het culturele aanbod in de gemeente Woensdrecht te vergroten.

Onze stichting bestaat volledig uit vrijwilligers en is afhankelijk van onze sponsoren, adverteerders en uiteraard al onze bezoekers. Dankzij hun bijdrage lukt het ons om ieder jaar met beperkte middelen een mooi programma neer te zetten. Wilt u ook een bijdrage leveren, of heeft u vragen, suggesties of opmerkingen, dan kunt u altijd terecht bij het secretariaat. Telefoon: 0164-620221 of e-mail: info@podiumkloosterhof.nl

Gemeente Woensdrecht
Uitgaan in de gemeente Woensdrecht is voordelig dankzij onze publieksvriendelijke prijzen en de mogelijkheid om gratis bij het theater te parkeren.

Ook zijn er een aantal erg leuke restaurants in de nabijheid van het Podium waar u vooraf heerlijk kunt eten. Zie de advertenties in het programmaboekje voor een restaurant naar uw keuze.

Publiciteit/Informatie
Informatie over onze voorstellingen leest u naast op onze website onder andere in BN-DeStem, de Woensdrechtse Bode, de Zuidwestkrant, de kabelkrant van ZuidWest TV en de website Uit in Bergen op Zoom.